+34 977 32 27 15 info@gestoriabaixcamp.cat

CENTRE GESTOR

BAIX CAMP

GESTORIA ADMINISTRATIVA ESPECIALITZADA EN TRÀMITS DE TRÀNSIT, VEHICLES I TRANSPORTS

SOBRE GESTORIA BAIX CAMP

 

Som especialistes en tota mena de gestions administratives relacionades amb vehicles. La nostra experiència fa que estalviï temps i problemes perquè resolem la seva gestió de forma ràpida i eficient, gràcies a les eines telemàtiques que aporta el fet de pertànyer al col·lectiu de gestors administratius col·legiats.

Realitzem tota classe de tràmits a la Prefectura de Trànsit, la Generalitat, l’Ajuntament, o a la Direcció de Transports, així com als Registres de Béns Mobles entre d’altres.

Donem suport a empreses i particulars, realitzant els tràmits habituals de transport, tant per a professionals dels transports, com per a empreses que disposen de la seva pròpia flota.

CONFIA EN L'ÚNIC ESPECIALISTA CAPAÇ D'ASSEGURAR TOTES LES GARANTIES: LA TEVA GESTORIA DE TRÀNSIT A REUS I EN QUALSEVOL ALTRE LLOC D'ESPANYA.

OFERIM EXPERIÈNCIA, CONEIXEMENT, CRITERI I MÀXIMA PROFESSIONALITAT.

CENTRE GESTOR BAIX CAMP

LA TEVA GESTORIA 

ÀREA DE TRÀNSIT

En Gestoria Administrativa BAIX CAMP oferim un servei de qualitat que busca resoldre les necessitats del client des de la primera consulta.

ÀREA TRANSPORTS

Per als professionals del transport, oferim un servei complet i personalitzat en el qual ens encarreguem de tot el relacionat amb la gestió de la seva flota.

ÀREA JURÍDICA

Estem especialitzats en les diferents branques del dret i en l’assessorament i la gestió de particulars, comunitats de propietaris així com d’empreses.

Ir al contenido