+34 977 32 27 15 info@gestoriabaixcamp.cat

Àrea

Trànsit

Especialistes en tràmits de trànsit

TRANSFERÈNCIA DE VEHICLES TELEMÀTICA

Les transferències de vehicles en una sola visita. En Gestoria Administrativa BAIX CAMP ens encarreguem de la transferència de vehicles d’una manera transparent, ràpida i segura. Oferim un servei de qualitat que busca resoldre les necessitats del client des de la primera consulta. Treballem perquè obtingui el justificant oficial de circulació i posi el vehicle al seu nom immediatament.

En altres paraules, la nostra intenció és que surti de les nostres oficines totalment satisfet.

  • No cal demanar cites prèvies.
  • Gestionem la preparació de la documentació i donem un assessorament professional avançat.
  • En quan al pagament de les taxes i impostos, assumim aquesta tasca perquè no hagi de preocupar-se de res.

Mai abans la transferència de vehicles havia estat tan senzilla, deixi aquest tràmit a les nostres mans i no es compliqui amb les gestions corresponents, perquè nosaltres ho podem fer per vostè.

PLAQUES DE MATRÍCULES (HOMOLOGADES)

Sol·licita les teves plaques de matrícules acríliques metacrilat (homologades).

MATRICULACIONS DE VEHICLES

Pot realitzar la matriculació del seu vehicle en el moment en la nostra gestoria amb la seguretat que el vehicle quedi matriculat en el moment.ns patrimonials, guarda i custodia, pensions d’aliments, pensions compensatòries, successions, incapacitat, tutela, curatela.

MATRICULACIONS DE VEHICLES ESTRANGERS

Matricular a Espanya un cotxe o moto d’origen estranger és un procés burocràtic especialment complex en intervenir diverses administracions com Trànsit, Administració Local, Agència Tributària, estacions d’ITV i Agència Tributària de Catalunya . La nostra gestoria et fa tots els tràmits.

BAIXA TELEMÀTICA TRÀNSIT

La baixa és un tràmit per la qual el titular d’un vehicle comunica al registre de la direcció general de Trànsit que el retira de la circulació de manera temporal o definitiva.

DUPLICATS DE PERMÍS O LLICÈNCIA DE CONDUCCIÓ

Les direccions provincials de Trànsit, prèvia sol·licitud dels titulars d’un permís o llicència de conduir en vigor, expediran duplicats dels mateixos en els casos de sostracció, pèrdua o deteriorament de l’original. Gestionem els duplicats del permís de circulació com del carnet de conduir en casos de canvi de domicili, robatori o pèrdua.

INFORME DE TITULARITAT

El Registre de Vehicles de la DGT té caràcter públic per als interessats i tercers que tinguin interès legítim i directe. Podem sol·licitar, per tant, a través de la matrícula o número de bastidor d’un vehicle un informe de les dades contingudes en aquest registre en el qual ha de constar informació sobre:

  • Titularitat del vehicle
  • Dades tècniques
  • Nombre de titulars anteriors.
  • Situació administrativa (si està autoritzat per a circular)
  • Data de caducitat d’ITV
  • Càrregues o gravàmens que impedeixen la transmissió del vehicle

CANCEL·LACIÓ DE LA RESERVA DE DOMINI D'UN VEHICLE

Si en el seu moment va gestionar el finançament del seu vehicle i vol vendre’l, per poder-ho tramitar necessita cancel·lar la reserva de domini.

Podem cancel·lar l’anotació de la reserva de domini davant el Registre de Béns Mobles. Per a això ha de tenir saldat el deute del vehicle.

Ir al contenido