+34 977 32 27 15 info@gestoriabaixcamp.cat

Canvi de nom cotxe Reus

Canvi de nom cotxe Reus

Canvi de nom cotxe Reus de Gestoria Baix Camp és una gestoria administrativa especialitzada en tràmits de trànsit, vehicles i transports.

A Canvi de nom cotxe Reus som especialistes en tota mena de gestions administratives relacionades amb vehicles.

A més, la nostra experiència fa que estalviï temps i problemes perquè resolem la seva gestió ràpida i eficient,
gràcies a les eines telemàtiques que aporta el fet de pertànyer al col·lectiu de gestors administratius col·legiats.

Canvi de nom cotxe Reus

També, realitzem tota classe de tràmits a la Prefectura de Trànsit, la Generalitat, l’Ajuntament, o a la Direcció de Transports,
així com als Registres de Béns Mobles entre d’altres.

Canvi de nom cotxe Reus

Els nostres serveis inclouen:

 • Àrea de Trànsit: Les transferències de vehicles en una sola visita. A Canvi de nom cotxe Reus ens encarreguem de la transferència de vehicles d’una manera transparent, ràpida i segura.
 • Àrea Transports: A canvi de nom cotxe Reus, el mantenim informat de: Reformes a la normativa de transports, Propers visats, Subvencions.
 • Jurídic: A Canvi de nom cotxe Reus servei Jurídic, tenim tres categories:
  • Dret Civil: Gestionem obligacions i contractes en general, arrendaments, desnonaments, assessorament immobiliari, dret de la contrucció, negociacions bancàries, rreclamació de crèdits, indemnitzacions per danys d’accidents de trànsit i/o laborals.
  • Mercantil: En aquest apartat trobarà, societats, constitució, modificació, fusió, escissió, absorció, dissolució, impugnació i negociació d’acords, preparació i assistència a juntes, pactes amb accionistes, protocols familiars, contractes mercantils, responsabilitats administradors i consellers de es societats.
  • Administratiu: Gestions davant l’Administració Pública Local, Autònomica i Estatal, recursos contra actes de l’Administració inclosa la via contenciosa.
  • Penal: Delictes econòmics, contra la hisenda publica, contra les persones, contra el patrimoni, mediambientals, societaris, contra els drets del treballadors.
  • Laboral: Assessorament jurídic a empreses i treballadors, acomiadaments, reclamació de quantitat, incapacitacions.

 

 

 

 

SEO en Tarragona

Ir al contenido